Kusindagar

30 juli, 2016 0 av mikael
Förra veckan fick jag besök av min lillkusin som nu mer inte är så lite längre. Hon har vuxit om mig och är klok som en bok. Den här sommaren har jag fått hänga med henne ganska mycket eftrsom hon va med på mitt sommarkollo och bodde hemma i lillstugan med mig.   

IMG_9860

Men jag tyckte att vi behövde lite extratid så då tog hon tåget ner till Göteborg. 
 IMG_9863

Vi va på Liseberg, gick på stan, fikade, åt mat, va på bio och letade pokémons. Det är tur att jag har en kusin som kan lära mig allt jag behöver veta om pokéstops och snapchat. Dock tycker hon att jag är ett hopplöst fall… 

IMG_9870

En av kvällarna tog jag med henne ut till Saltholmen med Hanna, Karin och Jacob. 

IMG_9882

Vi åt matsäck, badade och lyssnade på klyschiga dängor. 

IMG_9879 IMG_9892

Min finaste Zelda <3