Sypeppen Juli 2016

31 juli, 2016 0 av mikael
Hej hopp och välkomna till julis sypepp! Det är jätteroligt att se att så många är med och hantverkar trots semestertider och havsbad. För er som inte hunnit med nått bidrag denna månad är det så klart bara att ladda om inför augusti och så har ju jag och Josefine sybingo även i år. Den har ni väl inte missat? Oavsett om ni spenderar sommaren inne vid er symaskin, nere vid sjön, i husvagnen eller i hängmattan så hoppas jag innerligt att ni har en fin och härlig sommar. Det önskar jag varenda en av er! Glad sommar!


Sytt 

▲ Linnéas klänning 

 
▲ Saras klänning 
 

▲ Almas omsydda tröja 

▲ Almas omsydda kjol 

▲ Almas omsydda tröja 

▲ Almas omsydda tröja 

▲ Almas omsydda kjol till shorts 

▲ Almas textiltryck 

▲ Almas omsydda klänning 

▲ Almas omsydda kjol 

▲ Alicias byxor 

▲ Alexandras morgonrock 

 
▲ Mathildes klänning 
 
 
▲ Frejas sommarkollektion 
 
✿ Virkat ✿