En te-servis m.m

2 augusti, 2016 0 av mikael
Den här sommaren har jag haft riktig fyndarlycka. Det är så himla roligt att gå runt på sommarloppisar, dels är alla oftast väldigt trevliga, det är mysiga miljöer och bra priser och så är det ju extra roligt att fynda när en har en flytt framför sig.  

IMG_1668
 
Jag fyndade ju en stor skörd när jag var i Sjöänge med mamma och jag har redan visat här och här vad jag fyndade då. Men några saker fick inte va med då så de får ni se nu istället. 

IMG_1640

En servis, en lampa, en glasburk, en vas och ett gammalt mått. 

IMG_1642

Alltså den här servisen <3 Tekanna, fyra koppar med fat, assietter, mjölkkanna och sockerskål för hundra spänn. Det är väl ändå ett fynd? Jag tycker så mycket om färgen och mönstret. 

IMG_1643

Jag har verkligen försökt bunkra upp med glas och plåtburkar nu i sommar och jag tror jag börjar få till ett ganska skapligt förråd på den fronten. Jag tycker det är så fint att fylla skafferiet med en massa burkar. 

IMG_1648

Nu börjar jag verkligen längta efter att få se nya lägenheten och packa upp allt. Jag hoppas att jag hinner plocka in lite blommor och ställa i den här fina vasen innan hösten kommer.