Sypeppen Augusti 2016

31 augusti, 2016 0 av mikael
Så var det dags för sommarens sista sypeppssammanfattning och nu går vi in för höstsäsongen. Mysigt tycker jag! Jag ser framemot att sitta uppkurad i soffan med en filt, en kopp te och stickningen. Jag ser också framemot att nya sypeppen firar 1 år! Tjohoo! Jag tycker verkligen att vi börjar få till sypeppen, att det fungerar och vi blir bara fler och fler. Det betyder sååå mycket med all feedback ni ger mig <3 Detta tycker jag vi firar med en temapepp i oktober. Eller vad säger ni? Jag har några idéer men vill så klart även ha önskemål på tema från er! Så kommentera om ni har förslag på vad vi kan ha för tema i oktober! Det är ju dessutom ett år sedan vi fick våra fina badgets som ni hittar längst ner i det här inlägget. Vore det inte skoj om vi till 1-årsjubileumet blev 20 personer på sypepps-listan? Eller vad säger ni?
 
Avslutningsvis vill jag påminna om att det är dags att maila in era sybingo-brickor senast ikväll kl 00.00. Glöm inte det! 


Sytt 


▲ Ethels linne 

 
▲ Ethels byxdress 
 
 
▲ Ethels klänning 
 

▲ Ethels tygpåse 

▲ Rebeccas shorts 

 
▲ Evelinas scarf 
 

▲ Denises klänning 

21082016-IMG_0691

▲ Fredrikas klänning 

✿ Broderat ✿

▲ Frejas broderi 

▲ Frejas broderi 

▲ Frejas broderi 

▲ Alicias broderi 

▲ Alicias broderi 

 
✿ Virkat ✿

▲ Helgas mormorsfilt