Vindsprojekt: September 2016

2 september, 2016 0 av mikael
Här kommer lite pågående projekt. Jag försöker just nu utarbeta en ny strategi för mina pågående projekt. Jag bestämmer ett eller två projekt lite beroende på storlek som jag ska försöka färdigställa kommande vecka och då är det liksom de projekten som jag ska lägga krut på. Detta innebär även att jag inte får starta upp nått nytt projekt hux flux bara utan jag får vänta till veckoslutet och se om jag hann färdigt med det jag hade tänkt och hur jag ska lägga upp veckan som kommer. 

28082016-IMG_0753  
Jag hoppas att det här ska hjälpa mig att hålla fokus, färdigställa saker och inte ha för många pågående projekt som aldrig blir färdiga. Just nu håller jag i allafall på att jobba med dessa projekt ↑ Vi kollar lite närmare tycker jag. 

28082016-IMG_0756

Kanske minns ni lampskärmen från i vintras som jag skulle trä med knappar? Det tog en himla tid och när jag nästan var färdig kände jag att det inte kändes heeelt rätt. Så med mantrat ”du ångrar aldrig en upprepning” klippte jag bort allt och började virka in den istället. Om jag ångrat mig? Nepp, så glad att jag tog bort knapparna.

28082016-IMG_0757

Jag har även börjat om på min blåa kofta efter stickostrofen och det är sååå kul att sticka på denna. Älskar garnet och mönstret. 

28082016-IMG_0761

Det här fantastiska tyget hittade jag längst ner i en av tyglådorna jag fått av farmor. Egentligen är det en uppsprättad klänning och jag bara älskar tyget. Jag vill sy en klänning av den men har inte bestämt exakt hur den ska se ut än så det fnular jag också lite på.’

28082016-IMG_0763

Sist har vi det här kära lilla broderiet som jag repat upp och repat upp. Och repat upp och repat upp…. Men nu hörni är det snart färdigt!

Som ni kan se på bilderna är Greta lika intresserad av mina arbeten som jag är. Nog för att det är roligt att hon delar mina intressen men det känns som att vi kan komma att ha olika synpunkter på hur arbetet ska genomföras… To be continued