I min stickpåse

28 september, 2016 0 av mikael
Eftersom så många verkar sugna på stickning just nu tänkte jag att vi kunde kolla lite på vad jag har i min stickpåse. 
 
16092016-IMG_1194

En stickpåse är helt enkelt en liten påse som du förvarar dina stickprojekt i och som du kan ha med dig över allt. Det gör att du får ett flow i ditt stickande och alltid kan håva upp stickningen när du väntar på bussen, fikar med en kompis eller står i matkön. 

16092016-IMG_1197

I min stickpåse har jag följande: Mina pågående stickprojekt, anteckningsblock och ett litet pennfack. Och inte mer än så. Jag tycker det är viktigt att bara ha det nödvändigaste för att stickpåsen inte ska bli för full och att det ska bli svårt att hitta saker i den. 

16092016-IMG_1201

Vi kollar lite närmre vad som gömmer sig i pennfacket. Även där har jag bara det nödvändigaste så som måttband, en liten sax, en virknål, en penna, stickmarkörer, sytråd och synål och om nu inte min varvräknare sitter på stickorna så har jag även den här i pennfacket. Blocket som ni kan se används flitigt!

 
Har ni några stickpåsar? Vad förvarar ni i dem?
 
Om du gillade det här inlägget kanske du även gillar: