Dags att trappa ner till hösttempot

29 september, 2016 0 av mikael
Nä hörni vet ni vad. Nu har min hösttrötthet slagit till med hull och hår! Jag tycker verkligen hösten är mysig och känner mig inte alls ledsen över att sommaren gått över i höst, att löven skiftar färg och att jag måste sno halsduken två varv runt halsen om morgnarna när jag går till skolan. Men fasen vad tråkigt det är att bli så här trött.  

IMG_6022

Jag har liksom lika mycket idéer och vilja till att göra olika saker men kroppen orkar helt enkelt inte. Den vill bara ligga i soffan och läsa och äta godis. Den här veckan har jag gått och lagt mig senast halv elva varenda kväll och ändå är jag heelt slut när jag kommer hem. Igår upptäckte jag att jag råkade förpublicera två inlägg på samma dag och den ena med fel rubrik… Suck… Kanske berodde det på att jag skrev klart det ena inlägget på kvällen efter att jag varit på yoga och bastat. 

Untitled

Jag trodde att det där med yoga och bastu skulle göra susen för mig men tvärt om tog det knäcken på mig. Jag har hade sån sjuk träningsvärk i går och trodde nästan jag skulle svimma på krokin… Ja så går det när en tror att en är lite vigare än vad en är…. Det botade jag igår eftermiddag med att läsa och äta godis i soffan och ta en liten eftermiddagslur. Det där med yoga kan ju tydligen va livsfarligt, nu får jag kurera mig med stickningen i några dagar. Dags att trappa ner till hösttempot helt enkelt!