Duschdraperiet i spets

30 september, 2016 0 av mikael
När jag bodde i Holken hade vi ju lite  av ett drömbadrum med kakel, fönster och badkar. Det är ju inte av att en blir lite bortskämd. Mitt nya badrum är en riktig liten otäck håla men jag har försökt göra det bästa av situationen.

16092016-IMG_1154

Bland annat har jag sytt ett duschdraperi av ett spetstyg jag hittade på loppis. Idén fick jag för några år sedan på Underbara Claras blogg
 16092016-IMG_1160

Jag fållade överkanten och satte i öljetter och underkanten fick va ofållad. Tyvärr var de ända öljetterna som fanns här i Dals långed lite för små för att jag skulle kunna haka fast dem i duschringarna på en gång så jag gjorde små extraringar av ståltråd som jag fäste i öljetterna. Inget badrum á la Underbara Clara kanske men jag klarar mig gott ändå.