Sypeppen September 2016

30 september, 2016 0 av mikael
Här kommer septembers höjdpunkt! Nämligen sypepps-sammanfattningen! Så mycket snajsigt att lägga ögonen på och inspireras av och vet ni vad? Nu har vi haft igång nya sypepppen ett heeelt år! Jag är så glad att det funkar så bra och att vi är så många som deltar <3 Eftersom oktober är jubileumsmånaden ska vi så klart uppmärksamma det på nått sätt! Jag känner att en temapepp skulle va på sin plats! Så i morgon avslöjar jag månadens tema. Sedan tänkte jag gå igenom vår ”sypeppsblogglista” och kolla så den är uppdaterad, ett utmärkt tillfälle alltså att lägga till en badge på din blogg så du också kommer med på vår blogglista (du hittar badgen och listan om du scrollar ner i detta inlägget). Sist tänkte jag återigen slänga ut ordet till er. Hur tycker ni sypeppen fungerar? Har ni funderingar på förändringar, förbättringar eller något annat? Och med det sagt är det nu dags att kolla in månadens skörd! 
 

Sytt 

▲ Heidis kjol ▲ 
 
Denises blus ▲ 
 
 
▲ Elins omsydda jeanskjol 
 

 
▲ Alexandras pyjamas  

02092016-IMG_0802
▲ Fredrikas omlotttopp och veckade kjol  
 
 
▲ Ethels kappa 
 
 
▲ Linnéas förkläde 
 
✿ Virkat ✿
 
05092016-IMG_0954
 
▲ Fredrikas virkade linne
 
✿ Broderat ✿
 
 
▲ Frejas broderier 

 

✿ Stickat ✿
 
▲ Jennys stickade mössa 
 
 
▲ Linnéas sockor