Mitt nya fynd!

21 oktober, 2016 0 av mikael
God morgon! Idag är det fredag hör ni, som jag skrev igår har jag självstudier idag så jag ska mysa runt hemma och ta itu med min låååånga att-göra-lista men eftersom jag tog tag i nästan alla de tråkiga punkterna igår har jag mest roliga saker kvar på listan nu. Här är det riktigt grått och ruskigt väder så jag har tjocksockorna på och tevattnet på spisen. Men de var ju inte det här jag skulle prata om utan…
 
01102016-IMG_1521

Mitt nya fynd! Eller nya och nya, jag kan väl erkänna att bilderna legat i kameran några veckor i väntan på den dära hårddisken. Men fyndet var det vi skulle prata om ja. En fåtölj! För noll kronor! 

 
01102016-IMG_1518
 
Hur kommer detta sig då? Jo, vi har en liten lada ute på gården, där folk får lägga in saker de inte vill ha längre och sen får den som vill gå dit och ta vad den vill. Hur smart? Det funkar väl så där i praktiken för folk mölar in sjukt mycket grejor så det går knappt att få fram nånting men den här lilla godingen lyckades jag med hjälp av Matilda och Hanna dra fram och flytta in i huset. 
  01102016-IMG_1531

Den är lite sliten och tilltuffsad men noll kronor är den ju i allafall värd. Så tycker jag att den ger så bra balans till rummet för nu kan en både sitta i soffan, fåtöljen och sängen som i en ring liksom. Och så älskar jag färgen, så jag tycker nog ändå att det va ett rätt bra fynd. Faktiskt slog det mig just att alla mina möbler utom en är ärvda eller köpta på second hand. Inte så konstigt med tanke på allt fint som finns att fynda där ute. Nä, nu ska jag ta en kopp te och ta fram den där lååånga listan. Kan inte ni berätta vad ni ska ha för er i helgen?