Sypeppen #55 – Den vävda halsduken

25 oktober, 2016 0 av mikael
Idag är det sista dagen att skicka in bidragen till oktobers sypepp! Tänk vad mycket svårare det är att hinna fota nu när de blir mörkt redan vid femtiden, eller ja det är ju typ mörkt hela dagen. Om en sedan vill fota ute gäller det att pricka in mellan regnskurarna. Så det var verkligen på håret att jag fick upp mitt bidrag idag! 
 
25102016-IMG_1817
 
Den här månaden hade vi ju temapepp och jag valde temat höstpresent till mig själv vilket blev min vävda halsduk. Vi har ju haft vävning i skolan som vi precis avslutat och det första vi fick göra var en halsduk.
 
25102016-IMG_1803
 
Jag vävde min halsduk i ett ljusrosa och hallonrött ullgarn. Jag älskar verkligen den här färgkombinationen och märker att jag ofta återkommer till den. 
 
25102016-IMG_1815
 
Det har verkligen varit superroligt och spännande att väva men också svårt och stundtals frustrerande. På lovet tänkte jag försöka fota av mitt andra projekt så ni får se även det och så kan jag skriva lite mer om projektet då.
 
25102016-IMG_1817
 
Just nu känner jag mig ganska slut i huvudet efter en heldag i skola med broderi, hem och fota tills det blev mörkt, redigera ett hundratal bilder, ladda upp i flickr och sortera. Så nu finns det inte mycket kapacitet kvar i min hjärna kan jag lova. Så nu ska jag slå ihop datorn bums och istället traska iväg på stickkväll! Ska bli så kul att sammanställa alla era bidrag! <3 Hoppas ni får en finfin kväll!