3 saker på tre ytor

26 oktober, 2016 0 av mikael
Nu tänkte jag att vi skulle kolla på tre ytor som jag har här hemma med tillhörande pinaler. 
 
01102016-IMG_1537

Minns ni den lilla tekannan som jag köpte när jag var i Leeds i våras? Inte så praktisk att dricka te ur men däremot att ha salt i! Perfekt att strila ur saltet ur pipen!

01102016-IMG_1535

Den står på fläkten (?)ovanför spisen. Där har jag dessutom är en sån där smal kryddhylla ni vet. Så opraktisk! Jag har inte så jättemycket kryddor och verkligen inte för att fylla tre sånna hyllplan. Men de är liksom för smala för att ha nått annat på sig. Är inte sånt irriterande? En hylla som det inte går att ställa saker på… Så hela den här ytan känns just nu högst oklar.

01102016-IMG_1548

Den här lilla symaskinen får numer inte sy så mycket men däremot agera bokstöd i ivarhyllan. Jag tycker de här små gamla leksakssymaskinerna är så fina. Helst skulle jag vilja hitta en rosa som jag sett att det finns men en orangea är väl helt okej den med. 

01102016-IMG_1544

På fönsterbrädan får små olika glaskärl ha hand om sticklingarna. 

01102016-IMG_1542

Fönsterbrädor tycker jag också är en svår yta. Just nu har jag mest en massa ljus, växter och katter här. Vilket ju är fint men ja, lite rörigt måste jag ju ändå säga… Jag tycker att ytor där det inte behövs några praktiska saker utan bara fina saker är ganska svåra att få till. Vad har ni i era fönster?