Fredagssol och katter

28 oktober, 2016 0 av mikael
Tjohoo! Äntligen fredag va? Idag känns det extra bra med fredag för att solen skiner på höstgula löv utanför fönstret, mamma, pappa och Zelda sladdar snart in i Dals Långed och så har jag nått så lyxigt som höstlov nu!  

28102016-IMG_1924

Det här lovet ska jag visa runt m, p och Z i dals långed, sticka massor, spela spel, laga långmiddagar, påbörja nått roligt syprojekt, blogga, ta eftermiddagspromenader, äta långfrukost, fota, gosa med Greta och sova länge om mornarna. Det ska bli så skönt med lov! 

28102016-IMG_1920

Det tycker Greta också hälsar hon. Hon ska fortsätta att undersöka alla skåp här hemma, ligga i min projektkorg och sova bland alla mysiga tyger, välta ner alla mina örhängen och gömma dem över hela huset och så hoppas hon att det ska vara soligt så vi kan gå ut tillsammans. Eller hon går gärna ut själv och i spöregnet men jag tycker varken att det är så lämpligt att hon är ute själv än eller att vara ute i regnet…. 

28102016-IMG_1930

Nu ska Greta avsluta fredagens yogapass och sen ska vi sätta oss och mysa i soffan med stickningen i väntan på den där insladdande bilen. Hoppas ni får en superfin helg! <3