Sypeppen Oktober 2016

31 oktober, 2016 0 av mikael
Nu har oktober nått sitt slut och det betyder att det är dags för sypeppssammanfattning! Den här gången på temat Höstpresent och Härmispepp och jag tycker att ni skickat in sååå mycket fint att inspireras av! Något som jag tycker har ändrats mycket de senaste månaderna i sypeppen är att det kommer in så mycket bidrag i olika tekniker och det tycker jag är jätteroligt att se. Den här månaden är det extra många stickade bidrag vilket jag helt klart tycker passar oktober alldeles utmärkt! Tack för alla fina bidrag, jag tycker så mycket om vår lilla hantverksklubb! <3 

✿ Stickat ✿


▲ Ethels sockor ▲


▲ Rebeccas stickade sockor ▲

▲ Alexandras vante ▲

▲ Linnéas krage ▲

 
Sytt 

▲ Alicias byxor ▲

▲ Mathildes kjol ▲
 
 
▲ Linnéas tehuva ▲
 
▲ Jennys stickförvaring ▲

 
✿ Övrigt