Insamlingspepp: November 2016

1 november, 2016 0 av mikael
Då var det dags för en av årets absolut ruggigaste månad! Men som trollen i Trolltider bakar solbröd för att få solen tillbaks tänker jag att vi får ta fram stickor, synål och virknål och locka tillbaks solen på det viset. För visst blir väl hösten bra mycket mysigare med en stickning att mysa ner sig i soffan med eller ett nytt syprojekt att sätta nålen i. Nä nu peppar vi igång sypeppsnovember ordentligt tycker jag! 


Glöm inte att länka till era bidrag i det här inlägget
 (även om ni postat i facebook-gruppen eller på instagram. Alla bidrag ska lämnas här med länk) och att sista dagen att skicka in sitt bidrag är den 25 varje månad. Om ni är lite osäkra på hur sypeppen går till kan ni läsa mer i det här inlägget.


Mars 208

Månadens happening: 

Ni har väl inte missat att jag och Josefine tillsammans med våra inspirationsbloggar SaraEllen och Sandra  igår drog igång höstens sew along? Vi kommer att sy skiten ur november, det hänger ni väl med på? 

Untitled

Tre godbitar från arkivet: