Söndagmorgon och tips!

6 november, 2016 0 av mikael
God morgon alla fina söndagsläsare <3 Eller snarare god förmiddag kanske! Det har blötsnöat hela långa helgen och varit grått och slaskigt men när jag vaknade i morse hade det lagt sig en hel decimeter snö på backen. Så fint, ljust och mysigt! 
 02112016-IMG_2096

Så jag började dagen med att hämta mitt stickprojekt och datorn och ligga i sängen och kolla på serie. Så bra start på dagen! 

04112016-IMG_2172

Just nu sitter jag i köket med tända ljus och äter frukost och på lovets sista dag har jag följande punkter att ta tag i:

 
Fota lägenheten
Fota och sy till mitt och Josefines nästa projekt
Plantera några sticklingar
Avsluta ett stickprojekt
Äta middag hos Zonja
 
Ganska bra dag va ändå?

04112016-IMG_2179
 
Föresten godkände jag just den 300:ade medlemmen till vår sypeppsgrupp på facebook. Tjoohoo! Hur kul va inte det då? Som rubriken utlovar avslutar jag det här inlägget med tre tips:

 
1. Två av våra inspirationsbloggar har skrivit om Sew alongen! Kolla in Saras inlägg här och Sandras inlägg här. Bonustips: Följ mitt och Josefines gemensamma instakonto här: Fredrikaochjosefine
 
2. SERIETIPS —> Har du också plöjt alla avsnitt av Mad Men och suktar efter en ny serie i sextiotalets anda? Då är Masters of sex svaret. Bonustips: The Collection som går på svt just nu! 
 
3. Tänd ljus så ofta du kan under det här mörka halvåret. Allting blir så mycket mysigare då. Bonustips: om du har katt är en sån fotogenlampa du kan ha på bordet så bra för att undvika att små morrhår blir ett minne blott. 
 
Ha en toppenfin söndag!