3 saker som växer

9 november, 2016 0 av mikael
Visst är det nått extra spännande med saker som växer? Att få följa utvecklingen, se nya egenskaper och minnas tillbaka till när det va mindre. Vi kollar på tre saker som växer i mitt liv just nu!

06112016-IMG_2338

Den här lilla donnan blir bara större och större för varje dag som går och det är så roligt och spännande att få upptäcka vem hon är, vad hon tycker om och vad hon inte tycker om. 

06112016-IMG_2260

Hon har fått superfluffig och tjock päls, kryper upp och sover på min arm på mornarna och har fått sååå mycket energi och bus i sig, jisses! Ibland tror jag hon ska riva hela stället… Jag intalar mig att det är en fas i hennes liv… En övergående fas. 
 06112016-IMG_2221

Nånting som växer betydligt långsammare är min krukväxt! Är sämst på att komma ihåg vad de heter men ja, ni ser ju på bilden hur den ser ut. För några år sedan fick jag ta hand om Beccas krukväxter eftersom hon flyttat till England och inte kunde ha dem med sig och jag hade inga krukväxter. Jag tror jag tog död på alla utom denna ↑ Sorry Becca <3 Men kolla så fin den här har blivit sen jag klippte ner den lite och planterade om den! Nu kanske jag till och med kan skicka lite sticklingar till Becca så är vi ju nästan kvitt… 

 
06112016-IMG_2287

Något som växer ännu långsammare är mina ständigt pågående stickningar. Men nu hörni har jag just avslutat ett av dem, har några varv kvar på det andra och nån decimeter kvar på det tredje. Åh vilken härlig känsla det är att fästa den sista tråden i ett stickprojekt. Nånting som däremot inte växer alls utan tvärt om minskar i en rasande fart är stickgodiset i godisskålen. Men så tycker jag livet ska vara, en växande katt, några växande växter, ännu fler växande stickprojekt och en minskande godisskål! Hoppas ni får en fin onsdag!