Fyra saker jag haft på mig i fyra olika rum

12 november, 2016 0 av mikael
Här kommer en snabb resumé av mina år sedan jag flyttade hemifrån →
 

Första året som jag bodde hemifrån gick jag på Hola folkhögskola och gick en Show och musikallinje. Skolan låg utanför Kramfors i en pytteby som hette Prästmon, där bodde jag i ett litet internatrum. För första gången i mitt liv fick jag plats med ett ordentligt skrivbord där jag kunde ha mina symaskiner och jag sydde massor med grejer och startade upp Sypeppen. 

 
Året efter kom jag in på Wendelsberg och gick deras tvååriga musikdramatiska inriktning. Wendelsberg låg i Mölnlycke utanför Göteborg och huvudbyggnaden bestod av ett gammalt slott och på skolområdet hade vi en anlagd slottskog med små dammar och stora lövträd. 
 
 
Efter ett och ett halvt år på Wendelsberg fick jag nog av internatlivet, så jag och Josse tog vårat pick och pack och stack till en två i Majorna. Det var första gången i mitt liv som jag hade eget kök och det var sååå skönt att bo utanför skolan.  

Untitled

Efter ett halvår i Majorna gick vårat andrahandskontrakt ut så då hyrde jag flyttbil och tog min kappsäck till Örgryte i Göteborg. Där bodde jag på undervåningen i ett stort gammalt hus tillsammans med tre kompisar. Då hade jag precis slutat Wendelsberg och var först arbetslös och sedan jobbade jag som timvikarie i olika skolor och i en leksaksbutik. På kvällarna kollade vi på romantiska komedier, åt knäckemackor, drack te och broderade. 

Och de var de senaste fyra åren av mitt liv!