December för ett år sedan.

10 december, 2016 0 av mikael
Hej alla fina! Hoppas ni har en fin lördag! Det har jag! Jag har suttit i soffan hela morgonen med tända ljus, risgryndgröt, mina stickningar och kollat ifatt julkalendern. Så mysigt! Annat som står på schemat idag är: promenad, julpyssel, pepparkaksbak och lite mer stickning. Så skönt! Förra helgen åkte jag hem till Dalarna och lämnade Greta hos mamma och pappa eftersom jag skulle på studieresa i stockholm hela veckan. Men mer om det nån annan dag för nu tänkte jag att vi skulle gotta ner oss i några bilder från förra årets december ↓

Untitled

Jag blir alltid så himla glad när jag kollar på bilder från när jag bodde i Holken. Det var en så himla fin tid på så många sätt. Här hade vi julfest hemma och tog årets julkort. Erkänn vi va fina rå?

Untitled

och julbak förstås. Så mycket Holken över den här bilden. Vi bara flamsade, kramades och sjöng jämt. 

Untitled

och så hade vi minijulafton också så klart

Untitled

Men julklappsutdelning förstås

Untitled Untitled

och sen kom snön och så åkte jag hem till Dalarna. I år har jag så himla mycket julkänslor och vill bara grotta ner mig i allt juligt. Så det tänker jag göra också. Föresten! Jag vill avsluta med att ge ett litet tips! Min mamma har spelat in en egen julkalender på hennes bok Familjen is i kris och hon släpper en ny del varje dag på sin blogg. Varje avsnitt är bara fem minuter så dagens tips får bli att koka en kopp te eller glögg, ta fram stickningen och lyssna ikapp på den. Det ska jag i allafall göra! Har ni fått nå julkänslor än?