Monthly Makers Jul: Julgranshängen

19 december, 2016 0 av mikael
Eftersom jag kommer åka hem till Dalarna över jul så har en julgran känts lite överflödig. Men samtidigt så luktar det ju så himla gott med granris och jag har ändå velat ha det julmysigt hemma. 

18122016-IMG_2913

Så ett litet granris fick åka upp på köksbordet. Eftersom jag aldrig haft nån gran äger jag heller inga julgransprydnader. Men efter nån vecka med gransriset på bordet kände jag att jag banne mig ville ha det ändå och är det något jag faktiskt har hemma så är det ju garn. 

18122016-IMG_2916

Slutresultatet blev en gäng med små garntomtar och några virkade lussebullar. Inspirationen till lussebullarna fick jag när jag och Alicia var på Hemslöjd i Stockholm. Gulliga va?
  18122016-IMG_2927

De var superenkla att göra och känns så himla julmysiga. Det här får även bli mitt bidrag till Monthly Makers den här månaden!