Hitta en skaparkompis!

27 januari, 2017 0 av mikael
För ett litet tag sedan hörde en läsare av sig och frågade om jag inte kunde fixa ett blogginlägg, där en liksom i Sandra Beijers Hitta-vänner-inlägg kunde hitta sig en skaparkompis. Så himla bra och fin idé tycker jag! Vänner att sitta och sticka med, fråga om råd och planera nästkommande projekt med är ju bland det finaste som finns!

Untitled

Jag tänker att det kanske inte måste vara en kompis som du träffar irl utan att du ju också kan eftersöka nån att skypa, maila eller facebookchatta med om skapande. Jag och min storasyster brukar ha långa stickjuntor över skype där vi äter långfrukost, stickar och pratar om stickning. 

Så du skriver helt enkelt en kontaktannons i kommentarsfältet, överst kan det va smart att skriva vilken stad du bor i med capslock, till exempel DALS LÅNGED, så blir det lätt att hitta sin egna stad sen för den som läser. Så tänker jag att du kan skriva typ vilka tekniker du gillar att skapa i, kanske lite om vem du är och om du har förslag på vad du vill hitta på med din nya skaparvän, typ helg-skype-frukostar, gerillastickning, nån att leta tyger på loppis med eller nånting annat du kommer på. 

Untitled IMG_8562 IMG_8692 IMG_9764 IMG_0104 04082016-IMG_0375


Hoppas ni hittar nån eller flera nya skaparkompisar!