Mina bästa loppisfynd

16 februari, 2017 0 av mikael
Då temat för Monthly Makers denna månaden är Loppis, tänkte jag att vi kunde passa på att kolla på några av mina bästa loppisfynd genom tiderna. Svårt att välja eftersom nästan allt jag äger är loppisfyndat, men lite blev ursållat redan från början för att jag inte hade nå foton på det. Så här kommer mina bästa loppisfynd som också är fotade: 

IMG_1642

Min fina, fina servis som jag fyndade i somras för 150 kronor på en liten loppis i Sandviken. Den består at tekanna, mjölkkanna, tekoppar m fat och assietter. Dock har Gretan krossat en kopp redan… 

IMG_9549

Min fina hemstickade jumper som jag fyndade på Myorornas i Gbg förra vintern för typ 100 kronor. Den är superfint mönsterstickad, är varm och har finaste blå färgen. Enda minuset är väl att enda bilden jag hittade på den syns den knappt…

IMG_1671

På samma loppis som jag fyndade den blå servisen hittade jag även den här nystmaskinen för 30 kronor. WOHOO fynd! Älskar att kunna nysta mina nystan på den. Det saknades en del till den när jag köpte den. Den funkade fortfarande fint men jag var liksom tvungen att hålla i den medan jag nystade = liiiite jobbigt faktiskt. Men det fixade pappsen i julas så nu är den som ny!

IMG_6053

Mitt älskade fina sminkbord som jag hittade inklämd i ett litet hörn på en loppis förrförra sommaren och var allt jag alltid önskat mig (nåja…nästan) Som jag fick kämpa för att få hem det (eller kanske mest mamma och pappa) Men nu följer det mig vart jag än går och jag är SÅ nöjd. 

IMG_0161

Det här superfina blommiga bomulls-setet fyndade jag på en loppis i somras. Jag tycker det är så himla fint med matchande set och både klänningen och jackan sitter som en smäck. 

IMG_3360
IMG_9075

En annan klänning som också är sååå himla fin är den här blåa som jag hittade på vintagefabriken. Älskar färgen, fallet i tyget och modellen <3 En riktig favorit. 

IMG_6057 
Den här gamla fotogenlampan är också ett gammalt kärt sommarloppisfynd. Så mysig och fin!

Untitled IMG_8849 
Mina porslinskatter har också en liten särskild plats i hjärtat. 

IMG_9355IMG_9086 
Sist men inte minst utan snarare störst är min fina, fina soffa som jag fyndade förra våren för 75 spänn och fick hemkörd för 75 spänn. Jag tycker sååå mycket om den! Ni vill jag så klart vet, vilka är era bästa loppisfynd?