Precis just nu

24 februari, 2017 0 av mikael
 Precis just nu: Har jag just kommit till skolan och sitter vid mitt arbetsbord och skriver. Det är så himla skönt att vakna om mornarna nu när det börjar bli ljust ute och när jag gick till skolan hade solen redan börjat lysa.

 IMG_9403
 
Precis just nu känner jag mig: Lite stressad över alla arbetsprover men också väldigt glad för att det är fredag, det känns vårigt ute, vi har lov nästa vecka och mycket känns spännande!
 
Precis just nu är jag glad över: Ljuset, våren! Men också min kofta Siri som går framåt bra, ett projekt med Josefine som känns spännande och roligt och att jag trycker i trycksalen och det är så himla roligt!
 IMG_9432

Precis just nu är jag nervös över:
Hur det ska gå med mitt tryck… Igår råkade jag trycka fel flera gånger och idag behöver det verkligen bli rätt. Håll tummarna!
 
 
Precis just nu längtar jag efter: Att jag fotat färdigt allt till arbetsproverna, att tygerna jag trycker ska va färdiga, att arbetsproverna ska vara inskickade, att det blir ännu ljusare på mornarna och kvällarna, att mamma och pappa ska komma och hälsa på, att jag och Zelda ska åka till Becca och att jag ska köpa tulpaner efter skolan. 
 IMG_9454

P
recis just nu är jag sugen på: Att komma igång ordentligt med allt jag ska göra idag. 
 
Precis just nu: Ska jag publicera det här inlägget, svara på lite kommentarer, ta ett djupt andetag och gå ner i trycksalen.
 
IMG_9740

Vad gör ni precis just nu?