Om sypeppen, mars och UFO-månaden

1 mars, 2017 0 av mikael
Se hit alla fina sypeppare! Idag är det första mars och det brukar ju betyda insamlingspepp här på bloggen. Men den här månaden kommer se lite annorlunda ut! Jag kommer nämligen vara värd för Monthly Makers denna månad vilket betyder att det kommer vara ett stooort sammanfattningsinlägg den sista mars för Monthly Makers tema. För att bloggen inte ska bli e milslångt flöde av bidrag och för att jag inte ska blanda ihop alla bidrag och jobba ihjäl mig kommer sypeppen ha lite paus den här månaden. MEN! Häng inte läpp över det! I april är sypeppen tillbaks igen och ni kan då skicka in bidrag både för mars och april. Dessutom kommer sypeppen då innehålla lite nya överaskningar så det kommer bli en helfestlig månad! 

Untitled

Men att låta sypeppen ligga helt i dvala känns lite väl trist va? Så då tänkte jag att vi sypeppare skulle passa på att öppna upp våra dolda skrymslen och vrår och ta fram våra UFO:n!

Jag tänker mig att det går till så här:

Jag kommer en gång i veckan blogga om hur det går för mig med utrensandet av ufon. Ni får blogga/instagramma och facebooka precis hur mycket ni känner för och om ni vill kan ni i mina inlägg lämna länk till era inlägg och visa hur det går för er. 

I sypeppens facebookgrupp kan vi peppa varandra att repa upp den där koftan som inte längre känns så aktuell, få smakråd om vilka knappar klänningen ska få  och be om hjälp med den där svåra kavajen du skulle sy om men som istället hamnade i ufoskåpet. 

Jag hoppas att ni är lika peppade på det här som mig! Och om ni inte alls känner för att dra fram era ufon ur garderoberna är det ju ett ypperligt tillfälle att skicka in ett bidrag till Monthly Makers som kommer ha temasläpp på söndag! 

Untitled

Jag tänker börja ufomånaden redan nu med att dela med mig av vad jag tänker ta tag i vecka ett: 

♦ Gå igenom alla skåp och lådor där de små projekten gömmer sig, sortera ut det som inte känns aktuellt längre i en hög och det som jag vill göra klart i en annan hög.

♦ Gå igenom högen för det jag inte vill ha kvar längre och repa upp, skänka vidare och lägga tillbaks tyger i sina tyglådor.

♦ Gå igenom mina garderoben och ta fram allt som behöver lagas, läggas upp och sys om.

Untitled

Nu vill jag veta, vad gömmer sig i era ufo-garderoben och vad vill ni få ut av ufomånaden?