Helgplaner och lite sånt

10 mars, 2017 0 av mikael
Fredag igen! och den här helgen känns väldigt välkommen faktiskt. De senaste helgerna har ägnats åt arbetsprover och nästa helg ska jag ut och resa så i helgen ska jag försöka ta det riktigt lugnt.  

09032017-IMG_4409

Idag har vi självstudier så jag ska försöka jobba undan så mycket som möjligt för att kunna ha en fri helg. I dag innebär jobba undan att färdigställa mitt bidrag till Monthly Makers, fota, skriva inlägg, trycka lite i trycksalen, sy på några projekt och hjälpa en kompis att spela in en grej. Kommer bli en bra dag <3 

09032017-IMG_4408

Det va länge sedan jag visade vad jag svassar runt i om dagarna men nu är det faktiskt så ljust ute att jag hinner knäppa av några bilder innan jag går till skolan! :O Igår svassade jag alltså runt i egensydd kjol och polotröja och jumper stickad av farmor. Det är SÅ många som paxat den här tröjan om jag ”skulle tröttna på den”… hahaha kommer aldrig hända! Så jag har lovat dem allihop att de får den isåfall! Borde leta igenom farmors mönsterarkiv som jag fått ta över och se om jag kan hitta mönstret. 

09032017-IMG_4410

I morgon tänker jag ha en bara-vad-jag-känner-för-dag och göra allt som jag tycker är kul och mysigt. Typ lite sånt här tänker jag mig:

 
Go frukost
Tända ljus
Sy klart mina byxor
Sticka och lyssna på podd
Ändra om lite i hyllan
Mysa med greta under en filt
 
Sen på kvällen är det vankas det festligheter så då blir det dans, god mat och bubbel. Va ska ni hitta på i helgen?