Mars för ett år sedan

14 mars, 2017 0 av mikael
Mars, mars, mars! Tycker så mycket om denna månaden och när jag kollar på bilder från förra årets mars blir jag ännu mer pepp!  

Untitled

Förra årets mars verkar det som att jag var ute mest hela tiden. Om dagarna jobbade jag som vikarie i skolan och jag var ute med barnen väldigt mycket och när jag kom hem satte jag mig utanför huset med en filt och nått projekt. 

Untitled

oftast med min bundsförvant Matilda <3 

Untitled

Jag hängde också extremt mycket med denna extremt braiga person. Den här dagen var det fredag och det hade varit sol hela dagen. Efter jobbet tog jag spårvagnen raka vägen in till stan där jag mötte upp Osborne, vi köpte bubbel på systemet och gjorde storhandling till Holken. Jag hade hela dagen haft som målbild att sitta i solen och ta ett glas prosecco så vi hastade hem, packade upp alla varor korkade upp proseccon, grabbade tag i filtarna och sprang ut. 

Untitled

Lagom till solen just gått ned. Men det gjorde inte så mycket för det var så himla fint att få sitta där med honom och prata om livet. 

Untitled

En marskväll kände jag att morgondagen skulle bli en sån ledsam dag och sa det till Matilda. Hon sa att så kunde vi inte alls ha det och väckte mig dagen efter med pannkaksfrukost och chokladbollar. 

Untitled

Sedan satt hon, jag och Sofie ute i solen hela dagen, lyssnade på musik, stickade, fotade, letade påskris och åt chokladbollar. Om dagen blev en ledsam dag? Nähärå!

IMG_8448

Jag Sofie och John gick på en superstor loppis som hålls på en skola i gbg varje år (minns inte vad skolan heter just nu?) och fyndade superbilliga, superbraiga saker som till exempel min finfina soffa för 75 spänn. 

IMG_8595

Sen tog jag flyget till den här megabraiga personen och tvingade henne att posa bland chipsen. 

IMG_8652

Jag hade nämligen haft en lite tung och uttröttande vinter. Jag och Becca har som tradition att när den andra haft det lite deppigt köper vi flygbiljetter till andra och så lever vi loppan ihop i nån vecka. Det är min bästa tradition. 

IMG_8562

Typiskt bra sätt att leva loppan på ↑ och typisk bra person att leva loppan med ↑

IMG_8685

Vi stickade och slappade mest hela veckan 

IMG_8761

och hängde på beccas jobb (!) 

IMG_8853

Jag köpte med mig massa fina saker hem ↑

IMG_8863

och avslutade mars med popcorn-häng. Förra mars bestod helt enkelt av massor med sol, sällskap och vila. Precis så önskar jag att denna mars också blir!