Monthly Makers Geometri: Kudde med smock

20 mars, 2017 0 av mikael
Den här månaden har temat alltså varit GEOMETRI och efter lite funderade hit och dit kom jag på vad jag ville göra! 

15032017-IMG_4529

Förra året gjorde jag en liten, rosa kudde med smock en så kallad ”pintuck pillow”. Jag utgick i från en färdig beskrivning som jag tyckte var halvbra och det färdiga resultatet blev även det halvbra. Men jag fick mersmak och bestämde mig för att göra om det nån gång!

15032017-IMG_4531

och nu infann sig det perfekta tillfället att göra om kudden och göra det på mitt sätt. Den här kudden kräver nämligen en hel del uträkningar, räta vinklar och olika streck som formar olika former som i sin tur till slut blev själva kudden. 

15032017-IMG_4532


Med mina erfarenheter sen förra kudden tänkte jag att den här kudden skulle ta ganska lång tid att sy och vara krånglig. 
 
15032017-IMG_4533

Men tydligen ger övning färdighet! Eftersom jag denna gången var noga med att inte göra om mina misstag från förra gången och jag förstod själva principen för hur kudden skapas så gick det väldigt lätt och smidigt den här gången! 

15032017-IMG_4536

Jag är verkligen nöjd med slutresultatet och tyckte själva processen va så himla rolig också. Så klart har jag fotat hur jag gick till väga för att göra kudden och en beskrivning dyker upp inom kort! Nu är jag så himla nyfiken att få se vad ni har hittat på på temat GEOMETRI! 

15032017-IMG_4528

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I mars är temat Geometri och jag är värd. Länka ditt bidrag i kommentarsfältet nedan, senast den 28:e mars för att vara del av sammanställningen! Genom att göra det godkänner du att vi återpublicerar din bild i relevanta sammanhang i våra bloggar och mediekanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard!

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJohannaJuliaMikaelaRuthStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!