Sew it yourself!

24 mars, 2017 0 av mikael


Äntligen! Vi är så glada att få presentera “Sew It Yourself”, mitt och Josefines gemensamma varumärke. Vi har jobbat hårt och länge och planerar massor med roliga saker för Sew It Yourself.

 

 

Vi har startat Sew it yourself för att samla våra projekt under ett gemensamt namn. Till att börja med kommer alla våra gemensamma projekt att hamna under Sew It Yourself, som till exempel våra sew alongs och sybingon, och snart även sypeppen (mer info om detta kommer inom kort). Så klart har vi dessutom massor med andra planer för Sew it yourself som du tids nog kommer att få ta del av.


Vi vill skapa möjligheter för dig att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Vi hoppas att Sew it yourself ska vara inspirerande och verka för lusten att skapa tillsammans med andra. Helt enkelt en syjunta på nätet, och ett forum för alla oss som är pepp på textilt hantverk.


Om ni redan nu vill ta del av sömnadstips, stickprojekt och sysöndagar kan ni följa vårt gemensamma instagramkonto som numera heter SIY.sewityourself. Om du har frågor, är intresserad av ett samarbete eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med oss är ni välkomna att skriva till vår mail: info.sewityourself@gmail.com


Tack till Felicia Davidsson som har gjort vår fina logga!