Två nyfyndade kjolar

28 mars, 2017 0 av mikael
Jag tänkte att ni skulle få se några av mina fynd jag gjorde i Stockholm. Är det inte konstigt, ibland hittar en ingenting alls även fast en kollar igenom varenda pinal på stället och andra gånger räcker de med att svepa med blicken så är hela korgen full med fynd…  

20032017-IMG_4648

Lite så var det den här gången. Och jag kom hem med två stolar, två kjolar och en klänning. Eller ja hem och hem, stolarna var lite för bökiga för att ta med på alla tåg och bussar så Vilma va så gullig och tog med dem till sin lägenhet så de får bo där tills jag fixat skjuts till dem hit <3 

20032017-IMG_4649

Men över till kjolarna ↑ Båda kjolarna är i lite ovanliga längder för att vara mig. Jag är väldigt kräsen när det gäller kjollängd och brukar alltid kapa av och fålla upp dem för att få den exakta längden jag vill va. Men just dessa två va faktiskt fina i sina längder så jag låter dem va som de är + att det är kul med lite variation. 

20032017-IMG_4652

Tycker båda är så fina i sina färger och utformningar och så är de superfina ihop med min kofta. De kostade 30 + 60 pengar och jag är väldigt nöjd med mina fynd <3