Sypeppen maj 2017: Insamling

1 maj, 2017 0 av mikael

 

 


 


Senaste nytt på Sew it yourself: Just nu skulle jag säga att allt på Sew it yourself  är senaste nytt! Vi har nu haft Sew it yourself och nya sypeppen i ungefär en månad och det är jättekul att se att så många av er gillar Sew it yourself och hur nya sypeppen ser ut och fungerar. I maj kommer vi tuffa på som vanligt och växa i våra nya kläder, men håll i hatten för nästa månad händer det roligheter igen!


Untitled


Godbitar ur arkivet:

Josefine tipsar om var hon köper nya tyger
Fredrika tipsar om material som är bra att ha när du syr
Sypepppen maj 2016

 

28082016-IMG_0757

Sömnadsinlägg under APRIL månad på Fredrikas blogg:

Hur du skickar in bidrag till sypeppen
Klä dina egna knappar
Vad ska jag skicka in till sypeppen då?
Sypeppen april 2017: Hängselklänningen
Nytt i tygförråden
Leksaker till Greta
SY: Rund knappkudde
Tygmarknad och caféer i Leeds
Vindsprojekt: April

 

Sömnadsinlägg under APRIL månad på Josefines blogg:

Hur du syr förvaringspåsar
Sypeppen april 2017: de fladdriga byxorna

Untitled

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

 

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.


3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag:I detta inlägget  

 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.