Maj för ett år sedan

15 maj, 2017 0 av mikael
Hörru maj nu får du ta och rycka upp dig att hålla på och regna och blåsa och frysa kommer ändå inte funka i längden. Så idag tänkte jag drömma mig tillbaks till ett maj 2016 som var betydligt varmare och bjöd på många drinkar och kramar. 
 
IMG_9411

Månaden började med att jag fick ett porträtt skickat till mig av min favoritkonstnär Alicia. Kan inte tänka mig något finare att få på posten <3 Hon har föresten precis startat upp en web-shop! Ni har väl inte missat? Klick klick!

IMG_9447

Jag hängde så klart mycket med den här favoritpersonen ↑ Den här kvällen gick vi och köpte allt vi va sugna på på Ica kvantum och satt sedan och pratade i timmar i solnedgången. Bra liv bra vän <3

IMG_9496

Min stickpåse drog sin kos och Eva – Lotta kom till undsättning och skickade mig 40-talstidningen som försvann så jag kunde sticka färdigt min jumper som jag påbörjat. Hon skickade även med en annan 40-talstidning som tröst. Så otroligt generöst och omtänksamt. 

IMG_9549

Jag var fortfarande springvikarie inom skolan och var sååå trött på att inte kunna ha på mig vad jag ville om dagarna. Så jag tog ikapp det på helgerna och rockade egensytt, loppisfyndat och massor med färg. 

IMG_9583

Jag hade knappt sytt på ett år och hade ett sånt sug efter att börja sy igen. Här ser ni början på ett sypeppsbidrag. 

IMG_9595

Jag åt otaliga middagar i bästa holkenkollektivet

IMG_9623

Stickade på en bikini. Den är fortfarande inte klar för mönstret stämde inte riktigt och garnet tog slut…

IMG_9648

Jag visade hur vi bodde i Holken och ni fick se en galet snygg toalett. Saknar den <3 

IMG_9694

Jag fick reda på att jag kommit in här på Steneby och firade med mitt bästa drinksällskap på vårt stammiställe 

IMG_9740

En finfin kosin kom på besök och vi pratade nästan hela natten och fortsatte sedan att babbla en hel morgon innan hon skulle fara iväg igen. 
 IMG_9769

Jag satte igång fler sömnadsprojekt och åt kakor för det fanns alltid kakor i Holken. 

IMG_9794

Jag bodde i finaste rummet i stan och kunde ha fönstret på glänt tills jag skulle sova. 
 IMG_9814

Jag virkade in mina sladdar som bidrag till Monthly Makers maj. Kika in hos Wilda för att se vad årets tema för maj är. 

IMG_9828

och en ny kickas- brud flyttade in i Holken. 

IMG_9880

Mitt bidrag till sypeppen maj blev färdigt. Klicka här för att lämna in ditt bidrag för sypeppen maj 2017.

IMG_9999

och jag hängde med den här ↑ alltid med henne <3 

IMG_0020

Vi hade en bra fredag 

IMG_0091

Jag gick på Lillys modevisning som Josefin va modell till och de va så sjukt grymma. Blev så inspirerad. 

IMG_0328

Den dagen for jag över hela Göteborg för att hinna med en massa evenemang och då måste en ju ha på sig egensydd 60-talsklänning, höga klackar och lånad kappa. 

IMG_0374

Jag satt på uteservering med gullevänner

IMG_0475

Hade grill och crocket-kväll

IMG_0485

och fyndade massor med fina saker på Majornas megaloppis och började smått drömma om att få placera in dem på ett eget litet ställe. Tack maj 2016 för att jag fick så mycket sol och så många fina kramar. Du var fin mot mig.
 


 
Följ Fredrikapåvinden på: Bloglovinfacebookinstagram och pinterest