Monthly Makers Tyg: Fladderbyxor

21 maj, 2017 0 av mikael
Hej hopp och hoppas att ni har en finfin söndag! Jag har haft en fullspäckad vecka med förberedelse inför slututställning som inneburit långa och intensiva dagar. Men igår va vår sista utställningsdag och jag hann färdigt med mitt arbete. Så denna söndagen är mycket välkommen!
 
20052017-IMG_5723
 
Idag är det även den 21 maj och det betyder lansering av Monthly Makers-bidraget! Det var verkligen på håret om jag skulle få till nått bidrag den här månaden. Jag hade lite för mycket i mitt huvud för att hålla koll på tygsaxen osv… Därför känns det extra bra att jag faktiskt fick till det till slut! 

20052017-IMG_5734
 
Men vad är det jag har skapat på tema tyg då? Jo ett par byxor efter eget mönster

20052017-IMG_5730
 
och efter egettryckt textiltryck!

20052017-IMG_5733
 
Det här tyget har jag tryckt till mitt slutarbete och jag fick en liten bit över som jag gärna vill sy något till mig själv av. 

20052017-IMG_5722
 
Det är superfint fall i tyget och jätteskönt att ha mot kroppen. Så i slutändan är jag jätteglad att jag lyckades få ihop byxorna till slut för jag har en känsla av att de kommer bli ett favoritplagg. Historien om hur mönstret till trycket kom till får ni höra när jag visar mitt slutarbete. Nog om mina byxor för nu är jag sååå taggad att se vad ni hittat på på temat tyg! Glöm inte att lämna länk till ert bidrag på Wildas blogg innan den 28de maj <3 

20052017-IMG_5744.jpg 1
 
 
Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I maj är temat tyg och Wilda är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag senast den 28 april för att vara med. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard

 
Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaJessica, Johanna, Julia, MikaelaRuthStinaWilda och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!