3 saker

1 juni, 2017 0 av mikael
Hej kompisar <3 Nu är jag på slutspurten av terminen och får snart sommarlov! Då ska jag lapa massor med sol, plaska i kanalen och så klart hänga här med er. Ni ska få se mitt slutarbete, lite nysytt, vad jag haft för mig och en massa annat smått och gott. Till dess bjuder jag på tre bilder med tre saker jag gillar. 

28052017-IMG_5858

T ex den här lilla missen tycker jag så mycket om. Hon fick sommarlov redan i måndags då mamma och pappa kom och hämtade henne för att hon ska slippa åka tåg och buss med mig hem sen. Så hon kommer spendera hela juni juli på älvbrovägens hotell med all inclusive som den livsnjutaren jag uppfostrat henne till. 

28052017-IMG_5856

Sen tycker jag mycket om kuddar. Så pass mycket att jag ofta tar random bilder av dem bara för det ser så fint och gosigt ut. Älskar kuddar. 

28052017-IMG_5857

Jag har kommit in i ett sånt härligt sömnadsflow och det är så kul att sy lite kläder igen bara för min egen skull. Lite extra kul är det så klart att få sätta saxen i alla nya tyger som jag köpte i England. Det här blev ju ett himla spretigt och konstigt litet blogginlägg… Haha tur jag snart får lov! Nä nu måste jag kila igen! Vi hörs snart igen! <3