Den senaste veckan, Göteborg och veckorna som kommer.

15 juni, 2017 0 av mikael
För en vecka sedan lämnade jag Kyrkbacken, alla mina växter, packade väskan och drog till Göteborg! Jag har träffat alla mina gbg-kompisar,  strosat runt på stan, jobbat på fik nästan varje dag, hängt i Holken och bara haft det bra. Förutom en dunderförkylning som kom pang bom de sista dagarna. Men äsch! 

10062017-IMG_6039

Kameran har faktiskt mest fått stanna hemma där här veckan men första morgonen åt jag och Matilda frukost på Le Petite och då fick kameran va med. 

10062017-IMG_6044

Vi åt i timmar, småpratade lite och satt och läste. 

10062017-IMG_6050

Jag hade på mig mitt bidrag till sypeppen som jag inte hunnit fota ordetligt än så här får ni en liten sneakpeak… Ni glömmer väl inte att skicka in ert bidrag till Josefine den här månaden? Och snabblänk till insamlingsinlägget hittar ni alltid under ”Om mig”. 

11062017-IMG_6056

Det är så fint att vara på semester men på nått vis ändå vara hemma. Jag bodde ju här i Holken hela förra året och det känns fortfarande så himla mycket hemma för mig. Jag har så mycket fina minnen från den här platsen. 

11062017-IMG_6059

Idag åker jag hem till Dalarna. Jag ska hänga med familjen och Tojan, fira student, ha kollo och bada i älven. 

11062017-IMG_6063

De närmsta veckorna kommer jag helt enkelt ha fullt upp och säkert ni också nu när sommaren och solen kommer. Jag kommer därför gå ner lite i bloggtid så både ni och jag kan hänga ute i solen istället. Men så klart kommer Sypeppen och Monthly Makers rulla på som vanligt. Dessutom kan ni hålla utkik på bloggen i början på nästa vecka för då släpper jag och Josefine vårt sommarprojekt!