Sypeppen juli 2017: Insamling

1 juli, 2017 0 av mikael
 

Idag är det första juli och det är i det här inlägget som ni länkar till ert bidrag! Den här månaden ser jag fram emot att fynda tyger på gårdsloppisar, ta med stickningen på picknick och sy fladdriga sommarklänningar! 

 
Mars 064

Senaste nytt på Sew It Yourself:

I måndags startade jag och Josefine upp sommarens sybingo och ni kan läsa allt om den här! Visst är ni med och kryssar rutor med oss i sommar? <3 

 
 
Godbitar ur arkivet:
 
 
Sömnadsinlägg under juni på Josefines blogg: 
Sypeppen juni 2017: Bellas balklänning
Sybingo: Återbrukstips

Sömnadsinlägg under juni på Fredrikas blogg: 
Textiltryck: Galler
Sypeppen juni 2017: Rutiga singoallatoppen och byxorna
Marimekko och ulligt garn

Untitled

Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

 

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.


3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  

 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.