Sypeppen Juli 2017

31 juli, 2017 0 av mikael
Idag är det dags för sammanställning av månadens sypeppsbidrag! Precis som det ska vara i juli är det lite ullgarner och desto fler klänningar. För er som i solstolen glömde bort eller inte hann med att skicka in ert bidrag till julis sypepp, ingen fara skedd! I morgon kan ni börja skicka in bidrag igen men då på Josefines blogg. Om ni är sugna på nån lite extra sommarutmaning så får ni inte missa årets sybingo, det är fortfarande många veckor kvar för den som vill haka på! Men nu lutar vi oss tillbaka och kollar in julis skörd: 

 

Denises sommarklänning

Josefines hängselklänning

Alexandras t-shirt och kjol

Lindas underkläder

Rebeccas croptop


Fredrikas kofta


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.