Sypeppen insamling: September 2017

1 september, 2017 0 av mikael
 

Första september hej hopp! Det betyder första riktiga höstdagen och att ni kan börja skicka in bidrag till sypeppen igen! Jag ser verkligen fram emot att få se sypeppen gå in i sin höstskrud. Jag gissar på mycket stickat och jordiga färger. Nu börjar ju bästa årstiden för oss hantverkare, äntligen kan vi sitte inne och sy och sticka hela kvällarna!

 
Untitled

Senaste nytt på Sew It Yourself:
 
I sommar har vi haft sybingo för fjärde året i rad och ni har varit så många som deltagit! Vi har kryssat rutor och visat i facebook-gruppen, på instagram och bloggat. Vi har kommit på finurliga lösningar, avslutat projekt, påbörjat projekt bett varandra om hjälp och smakråd och jag är alldeles övertygad om att vi tillsammans utvecklats. Precis som jag och Josefine vill att Sypeppen och Sew It Yourself ska vara! Nu är det bara tre dagar kvar, senast den tredje september ska du skicka in din bingobricka till info.sewityourself@gmail.com för att vara med och tävla om ett presentkort på Tygverket
 
Untitled
 

Godbitar ur arkivet:
 
 

Sömnadsinlägg under augusti på Josefines blogg: 

Sömnadsinlägg under augusti på Fredrikas blogg: 
 

01102016-IMG_1514


Så här går det till:

1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

 

2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.


3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a – 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  

 
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.