Jag behöver er hjälp!

20 september, 2017 0 av mikael
Hej vänner <3 Här om dagen efterlyste jag lite hjälp i sypeppens facebook-grupp och fick så himla mycket bra svar så jag kände att jag även vill lyfta frågan här nu när ni ger så bra svar vill jag ju nå så många som möjligt! 
 
Untitled

Det är så här att i höst kommer jag ha ett litet stickprojekt på bloggen och är så taggad och jag tror att även ni kommer gilla det. För att det ska bli så bra som möjligt vill jag så klart höra lite om era önskemål, erfarenheter och önskningar. Jag kan inte berätta så mycket  just nu men det skulle vara guld om du kunde berätta lite om på vilket sätt du lättast lär dig nya sticktekniker.

Untitled

Till exempel, hur tycker du att det är enklast att lära dig nya sticktekniker? I bild, ord, film eller något annat? Om du tittat på instruktionsvideos på youtube om sömnad och stickning, vad gillar du och vad gillar du inte? Tex är det bra om videon är lite längre och utförlig eller kort och koncis? Gillar du när någon i videon förklarar i ord eller är det bättre med text? Om du är van stickare, gillar du en annan typ av video nu än när du var nybörjare?

Om du är nybörjare eller inte stickar alls, vad skulle du vilja lära dig inom stickning? Vad känns svårast och hur skulle du helst vilja lära dig?

IMG_8590

Det här är några frågor som du kan utgå från. Du kan svara på en fråga, alla eller mer skriva allmänt om inlärning av stickning. Du kan svara här eller maila mig: fredrikapavinden@gmail.com. Jag är så tacksam för era åsikter, förslag, idéer och önskningar!