Monthly Makers ”Inredning”: Blomhylla till köksfönstret

21 september, 2017 0 av mikael
Ni missade väl inte att Emilia, som är värd för Monthly Makers den här månaden, publicerade sitt bidrag igår? In, läs och inspireras! 

17092017-IMG_7758

Så, temat för den här månaden var inredning och jag tycker det är ett så himla bra och roligt tema! Jag älskar att tänka ut bra lösningar, piffa och plocka här hemma och jag tycker lika mycket om att få se hur andra bor och se vad de har hittat på för lösningar. Inredning är superkul tycker jag! En sak som jag länge tänkt på och funderat över är mina gigantiska fönster som jag har. De är i gammal stil och släpper in jättemycket ljus men de ger även väldigt bra insyn in plus att att  det har känts svårt att fylla ut fönstret. 

17092017-IMG_7764

Så i kombination med att mina växter blivit fler och att det är dags för verandaväxterna att flytta in kände jag att en växthylla till fönstret skulle sitta på sin plats. 

17092017-IMG_7752

Något som fyllde upp utan att för den skull tjuva på ljuset och som dessutom skapade mer förvaring för mina växter. 

17092017-IMG_7763

Jag var inte helt hundra på hur fiffigt mina hyresvärdar skulle tycka att en hylla i fönstret var så jag skuvade helt enkelt upp två små skuvar i fönsterkarmen, sågade till en bit planka som var lite kortare en själva fönstret och så hängde jag plankan i snören från krokarna. Jag tror Sandra gjorde nån liknande hylla för några år sedan? Minimalt med skrivhål men maximalt med växhylla! Win win skulle jag kalla det!

17092017-IMG_7767

Nu är jag sugen på att köpa lite linoljefärg och måla den ljusblå, skulle inte det va fint? Är ni taggade på månadens tema? Hur går de för er? Berätta! 

17092017-IMG_7753

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I augusti är temat ”Kläder” och Elsa är värd. Kommentera hennes inlägg med en länk till ditt bidrag senast den 28 augusti för att vara med. Mer inspiration hittar du på temats Pinterestboard

 
Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaJessica, Johanna, Julia, MikaelaRuthStinaWilda och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!