Sypeppen september 2017: Disktrasorna

25 september, 2017 0 av mikael
Ibland skapar jag saker som det känns att de knappt gills, så känner jag med mina disktrasor.  

17092017-IMG_7776

De är superlätta, kräver ingen tankeverksamhet, inte så mycket tid och ofta gör jag dem under tiden som jag gör något annat. Det känns nästan som de stickar sig själva, men så är det ju inte! 

17092017-IMG_7778

Ibland får jag en sån känsla att jag aldrig hinner göra någonting och då brukar jag gå tillbaks och kolla på mina årssammanfattningar för att påminna mig själv om att jag faktiskt gör alldeles tillräckligt. Då är det bra om det som känns som att det inte gills också finns med där, många bäckar små och så vidare. 

17092017-IMG_7781

Dessutom älskar jag faktiskt mina disktrasor. De går att tvätta, håller hur länge som helst och känns aldrig sunkiga och så är de fina och handgjorda. Så de här får bli mitt andra bidrag till sypeppen september! Glöm nu inte att lämna in ert bidrag senast ikväll! 


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.