Hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka

30 oktober, 2017 0 av mikael
 
14102017-IMG_8151
 
Ny vecka igen och jag är inne på min sista intensiva vecka, sedan ska det nog bli lugnt igen. Inget är väl så bra som stickning när allting annat går i 120? Då längtar jag verkligen till kvällarna och ser till att jag i allafall får en liten stund i soffan med min stickning och en kopp te. Idag bjuder jag på två sticklektioner, en nu på morgonen och en kommer upp i kväll! 
 
Lektion 9 – Hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka
 
 
I lektion 9 visar jag hur du stickar fram och tillbaks på rundsticka. Det är verkligen superlätt och egentligen inte någon skillnad mot att sticka på vanliga stickor. Men jag minns att när jag började sticka tyckte jag ändå att det inte var en självklarhet så därför bjuder jag på en liten lektion så du kan se precis hur det går till! 
 
Nu får du ha en fin måndag så ses vi ikväll igen!