Sypeppen Oktober 2017: Ullsockorna

8 november, 2017 0 av mikael
Jag har varit inne i ett sånt stickflow den här hösten och har hunnit avsluta flera projekt. Det brukar ju sägas att kreativitet föder kreativitet och om det stämmer så vore det ju inte konstigt att jag stickat så mycket i höst med tanke på hur mycket jag jobbat och tänkt på Stickskolan under hösten. 

17092017-IMG_7734

I vilket fall som helst så har jag stickat klart ett par helt vanliga ullsockor. Jag har utgått från mönstret till fruntimmerssockan men helt enkelt hoppat över allt mönster. Det är ett jättebra mönster som stickas från tån och upp och kan stickas på rundsticka med magic loop! De är stickade i ett tunt ullgarn men som jag helt glömt bort vad det heter och kommer ifrån. 

17092017-IMG_7740

Jag gjorde uppenbarligen nån liten miss vid hälen för det blev ett litet hål där som jag tänkte att jag skulle sy igen men så glömde jag det så nu får det helt enkelt vara ett litet ventilationshål där. 

17092017-IMG_7739

Det här är mitt bidrag till Sypeppen den här månaden men förhoppningsvis så hinner jag blogga om lite fler saker jag stickat färdigt innan den 25 då alla bidrag till Sypeppen november ska vara inne. Vad skapar du på just nu?