En drös med höstens bästa sticktips!

16 november, 2017 0 av mikael
14102017-IMG_8178
För en vecka sedan släpptes Stickskolans sista lektion för den här gången!  Men bara för att alla sticklektioner är slut betyder det ju inte att själva stickhösten är slut! Tvärt om är det ju nu den börjar! Här kommer en drös blandade sticktips!
 
Här hittar du materialinfo till sjalen:
 
Här hittar du mönstret till sjalen: 
 
Här hittar du alla lektioner:
 Untitled
När du väl stickat klart din sjal tycker jag absolut att du ska blocka den för bästa resultat! Vad blockning är, varför det är så bra och hur du ska göra det kan du läsa i det här inlägget.
 Untitled
Förra hösten skrev jag ett mastodontinlägg med mina bästa sticktips, om du fått mersmak på stickning tycker jag absolut att du ska läsa det här inlägget
 
07092017-IMG_7587
Jag brukar alltid ha med mig min stickning vart jag än går och ett litet ”nödkit” med allt som är bra att ha tillhands när du stickar. Här kan du se hur min stickpåse ser ut. Men sedan i somras har jag allt till mitt nödkit i min marsma, här kan du se vad jag har i den
 
16092016-IMG_1201
Dessutom vill jag påminna om att du året ut har 10 % rabatt hos garnkorgen.se när du anger rabattkoden ”fredrika”. Detta gäller på hela sortimentet så passa på om du behöver fylla på ditt stickförråd. Hon har till exempel flera fina trådsaxar, markörer och bästa tvättmedlet att använda till stickat (jag har den som som heter celebration). 

Fortsätt gärna att visa bilder på din stickning i fb-gruppen och på instagram, använd gärna hashtagen #fredrikashöstsjal, så vi kan fortsätta att peppa och hjälpa varandra! 
 
18062017-IMG_6210
Avslutningsvis har jag två önskemål! Först så tänker jag att det skulle vara så fint att få se alla färgkombinationer på de sjalar som ska stickas eller redan är igång så det skulle vara så fint om du ville skicka en bild på dina garner och hur långt du kommit med din sjal! Skicka en bild till mig innan nästa tisdag (21/11) så sammanställer jag dem i ett eget inlägg!
 
Sedan undrar jag så klart nu när vi ändå är igång och nördar ner oss i stickning, har du några frågor om stickning, önskemål på inlägg, tips eller lektion. Passa på att önska! 
 
14102017-IMG_8181