Monthly Makers tar en paus

28 december, 2017 0 av mikael
Att driva Monthly Makers vidare är i dagsläget inte hållbart då det är ett stort arbete att få ihop. Vi värdar behöver en paus för att återhämta oss och kommer därför att lägga utmaningen på is på obestämd tid.

20072017-IMG_6331

Att få vara värd för Monthly Makers i år har varit otroligt spännande och inspirerande! Jag har skapat en massa alster som jag inte hade gjort om det vore för MM men framför allt har jag ju fått ta del av all er inspiration och skaparglädje! Det har varit ett jätteroligt skaparår att få dela med er! 
 
17092017-IMG_7764
 

Vi vill rikta ett varmt tack för ert engagemang, era skapelser och den inspirerande gemenskap ni har bidragit till under 2017 och tidigare år. Vi fortsätter skapandet på egen hand och hoppas att ni gör detsamma. Använd gärna Facebookgruppen We are Monthly Makers, samlingsinlägg och våra sociala medier som inspirationskälla i ert framtida skapande.

 

Tack för ett inspirerande och kreativt 2017!

AliciaBeatriceElsaEmiliaJessica, Johanna, Julia, MikaelaRuthStinaWilda

Samlingsinlägg 2017:

Januari – Kontrast
Februari- Loppis
Mars – Geometri
April – Djur
Maj – Tyg
Juni – Återbruk
Juli – Något jag aldrig testat
Augusti – Kläder
September – Inredning
Oktober – Foto
November – Böcker