Fyra sista bilder från julen

17 januari, 2018 0 av mikael
Sen jag kom tillbaka till Kyrkbacken efter jul har jag haft terminsredovisningar, inlämningsuppgifter och en trasig dator så allting annat har stått lite på stand by så nu är jag sååå taggad på att komma igång ordentligt här på bloggen igen. Jag ska visa er vad jag skapar på just nu, lite nyinhandlat garn och så säger Greta att hon fått alldeles för lite utrymme här på bloggen, så i helgen när det finns lite solljus tillgängligt ska jag se till att fota allt! I väntan på det kramar vi ut det sista ur julen här på bloggen med fyra bilder från i julas!
 
Det var så mysigt att vara hemma och fira jul! Jag åt en massa choklad, stickade, läste böcker och planerade kommande stickprojekt med Becca!   
 
24122017-IMG_9262

På julafton åts det julfrukost bestående av risgrynsgröt, rörchoklad och skinkmacka. 

24122017-IMG_9270

Och kameran plockade jag inte upp igen förrän det var dags att äta middag bestående av julbord. 

25122017-IMG_9281

Nästa gång jag plockade upp kameran var på årets bästa dag! Juldagen så klart! Ni vet dagen då en ligger på soffan hela dagen och läser julklappsböcker, äter choklad och lägger upp nya stickprojekt på stickningarna. 

 
25122017-IMG_9278

Förutom om du är katt. Då består dagen av att ligga och sova i olika famnar och soffor. Hade du en fin jul?