Sypeppen Januari 2018

31 januari, 2018 0 av mikael
Sista januari och sypeppssammanfattning, vilken härlig kombination va? Snart kan vi sitta ute och handarbeta i solen och sypeppen kommer svämma över av våriga alster igen! Så med denna inspirationsdos säger jag god morgon. Glöm inte att klicka dig vidare till respektive alsters blogg för mer information och bilder! <3 

 
Josefines skjorta till Robin
 
Johannas T-shirt


Liselotts jacka


Fredrikas ullbyxor och volangtopp

 

Sofies sjal


Linnéas mamelucker

Alexandras sjal


Linneas sockor

Jennys broderier

 
Elins tenntrådsbroderade nyckelring

Elins tenntrådsbroderade börs

 

 

Sofies egenspunna och färgade garn
 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself – din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans.