Greta Gästbloggar – Här har ni mig igen!

14 februari, 2018 0 av mikael
 Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan jag bloggade men jag har haft fullt upp den här hösten! Jag har varit på retreat i Dalarna, både med Fredrika och utan henne, jag har fångat min första mus och flera efter det! Den första la jag på Fredrikas dörrmatta på hennes födelsedag men hon blev inte jätteglad (otacksam!) Nästa gång kanske jag lägger den i hennes säng….

24012018-IMG_9301

Jag har även tagit min första simtur i älven, jag skulle kolla så att isen verkligen höll, men det gjorde den inte. Alla tyckte jag varit jättemodig och sen fick jag sitta på bästa platsen i fåtöljen framför vedugnen i en handduk. 

24012018-IMG_9303

Senast jag skrev var jag ju fortfarande bara en liten plutt och Fredrika fattar inte att jag är äldre nu och behöver sova länge om mornarna. Hon tycker att jag har för mycket energi och att jag måste gå upp samtidigt som henne så jag kan springa av mig ute medan hon är i skolan…. Typiskt stora! Helst vill jag ju bara ligga och dra mig i sängen under täcket.

24012018-IMG_9319

Jag har även börjat jobba en hel del med Fredrika, hon är ju inte så teknisk av sig och hänger inte riktigt med i alla nymodigheter och nån lär ju se till att hon hänger med i tiden och den lotten har då fallit på mig! Jag tänker ju att jag ska bli influencer när jag blir stor! 

24012018-IMG_9418

Eftersom jag jobbar så hårt om dagarna så är jag väldigt trött när jag kommer hem igen därför kommer jag rösta för sex timmars arbetsdag i höst. Det är svårt att sammanfatta ett helt kattliv i bara ett inlägg, särskilt när jag är en så aktiv katt. Jag får helt enkelt uppdatera er lite oftare hädan efter särskilt med tanke på mina framtidsplaner. Kanske vill ni ha ett frågeinlägg med mig? Jag har sett att det är väldigt poppis! Dessutom har jag tänkt visa lite behind the scenes här hemifrån, hur det ser ut här egentligen (säg bara inget till Fredrika…) Vad vill du bli när du är stor om du får drömma fritt?