Lite nyinflyttat!

14 mars, 2018 0 av mikael
 Den senaste tiden har det flyttat in några nya saker här på kyrkbacken och jag tänkte att vi kunde kolla på dem! 
 
11032018-IMG_9800 
Allting ganska stickrelaterat och definitivt textilrelaterat, min bästa typ av inflyttning! 

11032018-IMG_9803

Först och främst senaste numret av hemslöjd och Pompom. Mina favorit-tidskrifter. Pompom fick jag ett års prenumeration i födelsedagspresent av Becca. En gillar ju presenter som räcker länge och innehåller mycket garn! 

11032018-IMG_9805

Det rosa garnet till loppa höll på att ta slut så jag beställde mer från Garnkorgen och passade samtidigt på att köpa en färgkarta på kampes garner och ett vitt nystan till ett kommande stickprojekt! 

11032018-IMG_9807

När jag var i Åmål för nån vecka sedan passade jag på att smita in på Bokrean på Åmåls bokhandel, jag hittade en fin bok om att trycka tyg och även Britt- Marie Christoffersons nya bok Brodera på stickat, den var inte på rea så klart men jag blev så glad att de tagit in den eftersom jag gärna ville ha den! Och det var mina nyinflyttade alster!