Mina UFOn: Vecka 1

18 mars, 2018 0 av mikael
11032018-IMG_9758
Den här månaden har vi UFO och återbruk som tema på sypeppen. Ett perfekt tillfälle att gräva fram UFO-högen och titta vad den egentligen innehåller, sy något av det där fina loppistyget du inte kommit dig för att klippa i än och laga den där tråkiga dragkedjan! För tillsammans blir det ju roligare, eller hur?! 

04032018-IMG_9748

Jag vet att jag inte kommer ha så mycket tid vid symaskinen den här månaden men det får vara helt okej. Det bästa med att ha UFO-månad en gång om året tycker jag är att kolla igenom vad en faktiskt har för UFOn och gå igenom garderoben och ta fram alla de där trasiga plaggen. Sen jag började med UFO-månad varje år i mars drar jag på mig mycket färre UFOn för jag tänker mer aktivt på att undvika dem! Men nog om det! Nu ska vi kolla på vad jag faktiskt har att fixa med! Jag förvarar mina UFOn i min pågåendekorg och UFO-väska. 

04032018-IMG_9753

I min pågåendekorg låg diverse projekt som inte alls är så pågående och så vill vi ju inte ha det! Efter lite sorterande är pågåendekorgen tom igen och jag har följande att jobba med: 

11032018-IMG_9762

En hög med kläder som ska lagas och det är mestadels dragkedjor som ska fixas, en klänning som ska fållas upp, en tygpåse som ska få handtag och ett par byxor som ska sys klart. Jag har även två lite större syprojekt som jag ska bestämma mig för om de får va kvar eller om jag ska lämna bort dem. Åh så skönt att få lite ordning igen. Hur går det för dig med dina UFOn?