Mina UFON

27 mars, 2018 0 av mikael
Det har inte blivit så mycket gjort på mina UFOn i år, tiden har liksom inte räckt till. Men nu (två dagar för sent dessutom) tänkte jag att vi kollar på vad jag gjort! 
 
24032018-IMG_9850

Jag har hunnit gå igenom de ställen som jag har UFOn på, rensat och sorterat och det är det viktigaste tycker jag för då byggs UFOna inte bara på hög utan jag har lite koll på dem. Jag har dessutom gått igenom garderoben och kollat efter trasiga plagg som behöver lagas. 

24032018-IMG_9847

Så jag har hunnit sy i fyra dolda blixtlås på plagg där dragkedjan behövde bytas ut eller där den bara behövdes lagas lite och det känns såå skönt! Två av plaggen har haft ful och dålig dragkedja i flera år! Men jag har också sytt klart farmorsbyxorna och toppen. De är ju egentligen knappt några UFOn då jag sytt på dem sen i januari, men beroende på hur en räknar kan det vara UFOn från typ 70-talet och då är det ju verkligen ett UFO. Hur som helst så är de ju i allra högsta grad återbruk i allafall. Jag har inte hunnit fota dem ordentlig än men det kommer snart! 

24032018-IMG_9846

Jag ska fortsätta att laga några plagg och sy klart några små-UFOn och de får räcka för i år. Hur har det gått för dig med dina UFOn har du hunnit göra nått, var det svårt att ta tag i dem tycker du?